Víno s firemným uzáverom ako jedinečný a nezabudnuteľný darček

Dokážete si predstaviť, že Vášmu zákazníkovi na salóne otvoríte fľašu skvelého vína s vlastným logom salónu či firmy? Prípadne tie najvernejšie môžete obdarovať vínom s týmto jedinečným skleneným uzáverom, ktorý má tú skvelú výhodu, že môže byť opakovane používaný na iné fľaše, a tým bude Vaše logo ešte dlhšie na očiach. Sklenený vinolok je naozaj jedinečnou pýchou a pokiaľ raz otvoríte fľašu so skleneným uzáverom, tak ho budete chcieť opakovane používať na uzavretie ďalších a ďalších fliaš.

Pokiaľ túžite po svojom vlastnom uzávere, ktorý bude robiť reklamu Vášmu podnikaniu a radosť konzumentom, tak neváhajte kontaktovať www.novevinarstvi.cz, kde Vám zadarmo a na mieru spracujú grafický náhľad vinoloku a pomôžu dotiahnuť celú realizáciu od začiatku až do konca. Minimálny odber pre jedinečný vinolok je 150 fliaš vína. Cenu Vám vytvoria na mieru podľa presného počtu kusov.

Obdarujte svojich verných zákazníkov a ochodných partnerov a vytvorte tak nezabudnuteľnú spomienku na návštevu vo Vašom salóne. 🙂

Pri rade odrodových vín CÉPAGE, ktoré sú uzavreté práve týmto skleneným uzáverom, Vám NOVÉ VINÁRSTVO ponúka možnosť opatriť Vinolok logom Vašej spoločnosti. Váš zákazník alebo obchodný partner tak dostane darček v podobne kvalitného moravského vína s pripomienkou Vašej firemnej identity.

NOVÉ VINÁRSTVO bolo založené v roku 2005 v Drnholci, zhruba 20 km od Mikulova v blízkosti Pálavských vrchov. Dnes hospodári na takmer 140 ha viníc v Mikulovskej podoblasti. Od začiatku sa NOVÉ VINÁRSTVO sústredí na výrobu vysoko kvalitných nielen odrodových vín výhradne z vlastného hrozna. V roku 2006 prišlo na trh ako prvé vinárstvo v Českej republike so skleneným uzáverom Vinolok od českého výrobcu Preciosa. Ide o veľmi praktický a elegantný uzáver fľaše vína, ktorý môže slúžiť aj ako reklamný predmet.

Už ste počuli o pojme „francúzsky paradox“? Vedci a lekári sa pozastavujú nad skutočnosťou, ako je možné, že Francúzi, ako náruživí konzumenti tučných jedál a červeného vína, patria medzi národy s najnižším percentom kardiovaskulárnych ochorení. V tejto súvislosti je najčastejšie spájaný antioxidant resveratrol, ktorého ďalšou oceňovanou vlastnosťou je aktivácia metabolizmu alebo skupiny enzýmov sirtuín majúci vplyv na dĺžku života. Tento prírodný antioxidant sa prirodzene nachádza v šupkách modrého hrozna a ich maceráciou prechádza do výsledného produktu, teda červeného vína. V spolupráci s VŠCHT v Prahe dokázalo NOVÉ VINÁRSTVO vyvinúť postup výroby bielych vín s vyšším obsahom spomínaného resveratrolu bez ovplyvnenia aromatiky, chuti i štandardnej farby, a tak si môžete dopriať s resveratrolom aj vína biele. Tieto vína môžete ochutnať z odrôd Tramín červený, Veltlínskej zelenej, Chardonnay a Rizling rýnsky.

Kombinácia antioxidantov vo víne a elegantného skleneného uzáveru s logom Vašej spoločnosti bude skvelým darčekom pre Vašich priateľov, obchodných partnerov i zákazníkov.

Pre viac informácií navštívte www.novevinarstvi.cz alebo kontaktujte obchodného zástupcu obchod@novevinarstvi.cz a na telefónnom čísle +420 724 564 271 alebo +420 519 519 082.

Uverejnené v Ostatné

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *