Vlasové oleje – zázraky v malých fľaštičkách

Premýšľate nad obstaraním nového kúsku do vašej výbavy starostlivosti o vlasy? Vyskúšajte zázrak obsiahnutý v jednej fľaštičke. Vlasové oleje Kérastase, Biolage, Moroccanoil a další.Aké sú benefity vlasových olejov? Vo vlasových olejoch nájdete ako samotné oleje, tak rôzne vitamíny, napr. A, C, D alebo E. V odporúčaných výrobkoch sa môžete často stretnúť s olejom marulovým, arganovým, kukuričným alebo habešským. V niektorých vlasových olejoch nájdete aj ďalšie špeciálne použité oleje alebo pridanej omega kyseliny.

Pre vlasy sú oleje naozajstná vzpruha. Dokážu vyživiť a hydratovať aj veľmi suché vlasy. Dodávajú lesk, uľahčujú úpravu vlasov, zabraňujú krepatosti a poletovaniu vlasov. Hoci sa zdá, že oleje sú vhodné len pre suché vlasy, opak je pravdou. Jeho skvelé účinky využijú aj ženy s mastnými a veľmi jemnými vlasmi. Dôležité je v tomto prípade venovať čas výberu oleja vhodného práve pre tento typ vlasov.

Vlasové oleje Kérastase.

Ako používať vlasové oleje

Spôsobov, ako vlasové oleje používať, je hneď niekoľko. Ak ste majiteľkou suchých, kučeravých, nepoddajných alebo krepatých vlasov môžete si dovoliť olej aplikovať častejšie a vo väčšom množstve. Pokiaľ máte vlasy mastné, dajte pozor. Olej je vhodné nanášať len do dĺžok a končekov. S množstvom a pravidelnosťou to nepreháňajte, používajte olej iba, keď je to skutočne potrebné. Pri jemných vlasov platí rada používať oleje len do dĺžok a končekov okrem vyživujúce a očisťujúce starostlivosti, kedy olej po uplynutí doby pôsobenia zmyjete a vlasy tak nie sú zaťažené.

Olej vždy najprv rozotrite v dlaniach, aby sa zahrial, a až potom naneste na vlasy alebo pokožku hlavy. Len tak sa aktivujú zložky, ktoré potrebujete.

Vlasové oleje môžete použiť ako:

1. Vyživujúci a očisťujúci starostlivosť pred umývaním vlasov – naneste rozumné množstvo na pokožku hlavy a na suché vlasy. Ideálne nechajte olej niekoľko hodín pôsobiť. Môžete ho tiež zahriať teplým uterákom. Potom vlasy dôkladne umyte šampónom. Vlasy budú hĺbkovo vyživené, lesklé a očistené. Vhodné pre jemné i suché vlasy.

2. Starostlivosť pred finálnou úpravou – aplikujte rozumné množstvo do dĺžok a končekov vlasov vysušených uterákom. Potom vyfúkajte alebo upravte, ako ste zvyknutí. Aplikácia oleja tiež uľahčí fúkanie vlasov. Vhodné pre jemné, mastné i suché vlasy.

3. Záverečnú starostlivosť – použite pár kvapiek oleja do končekov pre ľahšiu úpravu vysušených vlasov alebo aj do dĺžok pre skrotenie vlasov nepoddajných a krepatých. Vhodné pre mastné aj suché vlasy.

4. Kedykoľvek počas dňa – ak vaše vlasy cez deň strácajú hydratáciu alebo majú sklon ku krepovateniu, použite pár kvapiek pre jednoduchú úpravu. Vhodné pre mastné aj suché vlasy.

Aký vlasový olej vybrať?

Olej vyberajte podľa typu vašich vlasov. Iné zloženie nájdete v prípravku pre jemné vlasy a iné pre vlasy suché, farbené alebo kučeravé. V našej ponuke nájdete vlasové oleje pre všetky typy vlasov. Výber tak bude jednoduchý.

Intenzivní ochranný olej Biolage ExquisiteOil,Vyživující olej pro jemné vlasy Wella Oil Reflections Light,Olej pro barvené vlasy Kérastase Elixir Ultime Rose,Olej proti krepatění vlasů Moroccanoil Smooth

Intenzívny ochranný olej Biolage ExquisiteOil obsahuje moringa olej. Vlasy chráni, vyživuje a dodáva im lesk. Je vhodný pre všetky typy vlasov.

Olej proti krepovateniu vlasov Moroccanoil Smooth obsahuje arganový olej a revitalizačné látky. Je vysoko koncentrovaný a uhladí aj tie najneposlušnejšie vlasy. Bojuje proti krepovateniu a uľahčuje fúkanie. Vhodný pre hrubé a nepoddajné vlasy.

Olej pre farbené vlasy Kérastase Elixir Ultime Rose je všestranný olej obsahujúci zmes olejov, ktoré farbeným vlasom dodávajú lesk a ochraňujú ich aj farbu pred nepriaznivými vplyvmi okolia. Chráni pred krepatením a zároveň funguje ako termoochrana. Vhodný pre farbené vlasy.

Vyživujúci olej pre jemné vlasy Wella Oil Reflections Light vlasy uhladzuje, vyživuje, chráni farbu a zároveň vlasy nezaťažuje. Dodáva lesk a bojuje proti krepatosti. Vhodný pre jemné vlasy.

Akú máte s vlasovými olejmi skúsenosť vy?

Uverejnené v Návody, Produkty



-3%
Olej pre uhladenie vlasov Goldwell Dualsenses Just Smooth - 100 ml
14,60 € 15,21 €

Olej pre uhladenie vlasov Goldwell Dualsenses Just Smooth - 100 ml

Skladom 5 ks


-5%
  Posledná šanca
Olej proti krepovateniu vlasov Moroccanoil Smooth - 50 ml
25,92 € 27,31 €

Olej proti krepovateniu vlasov Moroccanoil Smooth - 50 ml

Skladom 6 ks


-6%


-6%


-5%
39,96 € 42,15 €

Olejová starostlivosť Moroccanoil Treatment - 100 ml

Skladom 4 ks


-4%
13,00 € 13,54 €

Olejová starostlivosť Moroccanoil Treatment - 25 ml

Externý sklad (do 4 prac. dní)


-3%
7,88 € 8,21 €

Skrášľujúce olej Artégo Rain Dance Rich Oil Serum - 75 ml

Nie je skladom (do 2 týždňov)


-4%


-3%
39,60 € 41,25 €

Vyživujúci olej pre krepaté vlasy Alterna Anti-Frizz - 50 ml

Skladom 8 ks


-3%
5,36 € 5,58 €

Vlasový olej pre posilnenie slabých vlasov Dr. Santé Argan - 50 ml

Skladom 20 a viac ks


-4%


-3%
  Posledná šanca


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *